Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Θοδωρής Μαραντίνης – Τζένη Μπαλατσινού: “Βγάζουν τις ετικέτες” και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αγάπης
[Tlife]: Θοδωρής Μαραντίνης – Τζένη Μπαλατσινού: “Βγάζουν τις ετικέτες” και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αγάπης

[Tlife]: Θοδωρής Μαραντίνης – Τζένη Μπαλατσινού: “Βγάζουν τις ετικέτες” και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αγάπης

Να “βγάλουμε τις ετικέτες” μας καλούν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Τζένη Μπαλατσινού , παρουσιάζοντας τις ταμπέλες που ο κόσμος έχει κολλήσει στους ίδιους κατά καιρούς. Ο frontman των Onirama και η γνωστή παρουσιάστρια συμμετέχουν στην καμπάνια του “Κέντρου Ζωής” για την υποστήριξη όσων ζουν με HIV/AIDS, και καλούν τον κόσμο να «βγάλει» τις ετικέτες, με μία ευρηματική καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που θα υλοποιηθεί μέσα από τα social media και μέσω της διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων σε όλη τη χώρα.
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσα από δύο έξυπνα βίντεο, παρουσιάζουν τις ετικέτες που στους ίδιους έχει κολλήσει ο κόσμος κατά καιρούς. Μέσα από την προσωπική τους εμπειρία, μιλούν για το πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο να βγάλει την ετικέτα που του κόλλησαν και να προχωρήσει στη ζωή του, πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο θετικό στον HIV.
Η πρώτη φάση της καμπάνιας, θα τρέξει μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα του Κέντρου Ζωής, όπου θα αναρτηθεί φωτογραφία με άντρα γεμάτο ετικέτες και στερεότυπα, που συχνά αποδίδονται στους ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS. Ο κόσμος καλείται να βγάλει τις ετικέτες, πατώντας “angry” (reaction) και όχι “like”, δηλώνοντας έτσι την εναντίωσή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!