Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 15 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Η Samsung χορηγός στην ιστορικής σημασίας εκδήλωση του Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη
[Tlife]: Η Samsung χορηγός στην ιστορικής σημασίας εκδήλωση του Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη

[Tlife]: Η Samsung χορηγός στην ιστορικής σημασίας εκδήλωση του Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη

Η Samsung Electronics Hellas έδωσε το παρών στην ιστορικής σημασίας εκδήλωση, αφιερωμένη στο έργο του κορυφαίου σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Κουμπάρη, του οποίου οι συλλογές έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον Γάλλο φιλέλληνα δημιουργό.

Ως επίσημος χορηγός τεχνολογίας του Μουσείου Μπενάκη, η Samsung είχε τη χαρά να υποστηρίξει το μουσείο σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση. Συγκεκριμένα, η  εταιρεία συνέβαλε στην ανάδειξη του πλούτου τέχνης που κρύβουν οι συλλογές του Μουσείου με την παρουσίαση ψηφιακού υλικού μέσα από τις τηλεοράσεις υψηλής αισθητικής Samsung The Frame.

Ως έργα τέχνης που φέρουν την υπογραφή του γνωστού σχεδιαστή Yves Behar, οι τηλεοράσεις The Frame πρόβαλαν με εξαιρετικό τρόπο το υλικό του Μουσείου και συμπλήρωσαν μοναδικά την εμπειρία των καλεσμένων. Επιπλέον, η επίδειξη μόδας βιντεοσκοπήθηκε με την κάμερα Gear 360, δίνοντας τη δυνατότητα στο Μουσείο να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας και να μεταφέρει την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία που έζησαν οι προσκεκλημένοι σε όλους τους μελλοντικούς επισκέπτες του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!