Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 13 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Tlife]: “Πρέπει να μιλήσουμε”: 5 συμβουλές για να κάνεις έναν αποτελεσματικό διάλογο με το σύντροφό σου
[Tlife]: “Πρέπει να μιλήσουμε”: 5 συμβουλές για να κάνεις έναν αποτελεσματικό διάλογο με το σύντροφό σου

[Tlife]: “Πρέπει να μιλήσουμε”: 5 συμβουλές για να κάνεις έναν αποτελεσματικό διάλογο με το σύντροφό σου

“Πρέπει να μιλήσουμε.” Ή αλλιώς… “Θέλω να μιλήσουμε.” Πόσες φορές δεν έχουμε ξεστομίσει αυτήν την κουβέντα στο σύντροφό μας. Και πόσες φορές τελικά δεν βγήκε άκρη -στην καλύτερη περίπτωση. Γιατί ήταν κι εκείνες οι περιπτώσεις που η συζήτηση κατέληξε σε τρικούβερτο καβγά. Και ο διάλογος φίλη μου έχει την τέχνη του. Όταν μάλιστα υπάρχουν και ερωτικά συναισθήματα, ανασφάλειες, φόβοι, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα είναι ψυχραιμία και οι παρακάτω συμβουλές της ειδικού. Η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Μόσχα σήμερα μας βοηθάει να κάνουμε έναν αποτελεσματικό διάλογο με τη σχέση μας.

Ως σοβαρά κορίτσια, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τον εαυτό μας, να τα κάνουμε εμείς σωστά. Ώστε αν και πάλι δεν βγει άκρη, να ξέρουμε ότι δεν είμαστε εμείς αυτές που φταίμε, αλλά η άλλη πλευρά. Και τότε ίσως πρέπει να κάνεις άλλη μια κουβέντα, αυτήν τη φορά όσον αφορά στους σωστούς κώδικες ενός ώριμου διαλόγου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!