Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Nomads: Σκληρή μονομαχία για την δεύτερη ατομική ασυλία! Φωτογραφίες
[Tlife]: Nomads: Σκληρή μονομαχία για την δεύτερη ατομική ασυλία! Φωτογραφίες

[Tlife]: Nomads: Σκληρή μονομαχία για την δεύτερη ατομική ασυλία! Φωτογραφίες

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε το 2ο αγώνισμα ασυλίας από το οποίο θα προκύψουν άλλοι 2 υποψήφιοι μονομάχοι. Ο νικητής του αγωνίσματος παίρνει την ατομική ασυλία. Όποιος παίκτης χάσει στο σημερινό αγώνισμα θα είναι ο 3ος υποψήφιος μονομάχος. Στη συνέχεια οι νομάδες, θα ψηφίσουν τον 4ο υποψήφιο μονομάχο. 

Σε περίπτωση ισοψηφίας, τον νικητή θα προτείνει ο νικητής του σημερινού αγωνίσματος. Στη συνέχεια ο Γρηγόρης θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00. Οι δύο παίκτες με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι οι μονομάχοι της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.
 
 
Στο χθεσινό επεισόδιο, την ατομική ασυλία κέρδισε η Αποστολία Ζώη, με υποψήφιους μονομάχους την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Παρασκευά.
 
Το σημερινό αγώνισμα:
 
Στο σημερινό αγώνισμα της 2ης ατομικής ασυλίας θα παίξουν όλοι οι παίκτες μαζί ταυτόχρονα. Το ένα από τα δύο τους χέρια θα είναι δεμένο με ένα σχοινί και η άλλη πλευρά του σχοινιού θα είναι δεμένη με ένα γεμάτο κουβά που θα βρίσκεται πάνω από το κεφάλι τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!