Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Νίκος Κουρής: «Με τον γιο μου έχω αλλάξει ματιά στη ζωή»
[Tlife]: Νίκος Κουρής: «Με τον γιο μου έχω αλλάξει ματιά στη ζωή»

[Tlife]: Νίκος Κουρής: «Με τον γιο μου έχω αλλάξει ματιά στη ζωή»

Ο Νίκος Κουρής ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Πάνθεον ως Ηρακλής και αποκαλύπτει στο Weekend και την Κορύνα Μαντάγαρη τους προβληματισμούς του τόσο ως πολίτης όσο και ως πατέρας, ενώ μας τονίζει ότι ο γάμος δεν είναι κάτι που του λείπει.
Το γεγονός ότι είσαι πατέρας, σε έχει κάνει να προσεγγίζεις με άλλη τροχιά το παιδικό θέατρο;
Με το παιδί έχω αλλάξει ματιά συνολικά στη ζωή μου, άρα και στο παιδικό θέατρο. Αναγκαστικά αλλάζεις. Ξέρεις είναι τελείως διαφορετικό το γεγονός ότι νομίζεις ως ενήλικος ότι το παιδί δεν καταλαβαίνει πράγματα και ξεχνάς ότι υπήρξες παιδί και αντιμετωπίζεις το παιδί ως έναν άνθρωπο που δεν σκέφτεται όπως εσύ. Οπότε δεν χρειάζεται να του φορτώνεις πράγματα που δεν ξέρει. Πρέπει εσύ να ξεχάσεις μερικά πράγματα που σε έχουν φορτώσει για να επικοινωνήσεις με τα παιδιά. Αυτό αν καταφέρει να το κάνει το θέατρο, αν το θέατρο έχει μια όχι πονηρή αλλά ευθεία επικοινωνία με την ποίηση των πραγμάτων αυτό είναι πάρα πολύ δυνατό για τα παιδιά.
Τι ήταν αυτό που σε δυσκόλεψε στην διαδρομή για τον Ηρακλή;
Με δυσκολεύει αρχικά το ότι είναι μια παράσταση που έχει ξαναγίνει και έχει έναν καμβά που πρέπει να μετακινηθεί για να έρθει προς εμένα, τα τραγούδια της παράστασης, γιατί πρέπει να βρω έναν τρόπο να τα κάνω δικά μου πέρα από το μουσικό κομμάτι, είναι και ένα κομμάτι δραματουργικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!