Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Tlife]: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!” σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα
[Tlife]: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!” σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα

[Tlife]: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!” σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα

Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2016 – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διεξάγεται και ολοκληρώνεται με επιτυχία ένα πρόγραμμα δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που εστιάζει ολιστικά στην αντιμετώπιση της γυναίκας ασθενούς. Χάρη στο πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» της Novartis, δόθηκε η ευκαιρία σε χιλιάδες γυναίκες με καρκίνο μαστού να παρακολουθήσουν μια σειρά δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων με στόχο τη στήριξη τους και τη συναισθηματική ενδυνάμωση τους.
Ο στόχος της Novartis είναι να θέσει τη γυναίκα ασθενή στο επίκεντρο παρέχοντας της τα μέσα που θα τη βοηθήσουν να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της. Τα βιωματικά σεμινάρια έχουν υλοποιηθεί ήδη στην Αθήνα, την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη και γνώρισαν τεράστια επιτυχία. Συνολικά μίλησαν 26 εισηγητές, πραγματοποιήθηκαν 105 ώρες μαθημάτων και καλύφθηκαν 3307 θέσεις στο πλαίσιο των σεμιναρίων.
Το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε από τις γυναίκες ασθενείς οι οποίες το χαρακτήρισαν εξαιρετικό, βοηθητικό, ουσιαστικό, καινοτόμο και αισιόδοξο.
Κάθε κύκλος προσέγγιζε δημιουργικά μια διαφορετική πτυχή της γυναικείας φύσης και της θηλυκότητας: την ψυχολογία, την εξωτερική εμφάνιση, τη διατροφή και τη φυσική κατάσταση. Μέσω του προγράμματος κάθε συμμετέχουσα είχε τη δυνατότητα να εξερευνήσει τον εαυτό της και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής της, ανακτώντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!