Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η βράβευσή της από το “The Hellenic Initiative” στη Νέα Υόρκη [pics]
[Tlife]: Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η βράβευσή της από το “The Hellenic Initiative” στη Νέα Υόρκη [pics]

[Tlife]: Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η βράβευσή της από το “The Hellenic Initiative” στη Νέα Υόρκη [pics]

Η «Ελληνική Πρωτοβουλία» (Τhe Hellenic Initiative), κατά το 5ο ετήσιο επίσημο δείπνο που διοργάνωσε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη τίμησε την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για το ευρύ και μακροχρόνιο κοινωνικό της έργο και για τον ηγετικό της ρόλο στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», απονέμοντάς της το Βραβείο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (Hellenic American Leadership Award).

Η εκδήλωση άρχισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας και του Εθνικού Ύμνου των Η.Π.Α. και εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, έκανε την καθιερωμένη προσευχή. Μετά την προσευχή ο Σεβασμιώτατος, παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι δεν το συνηθίζει, μίλησε για την προσφορά της κυρίας Βαρδινογιάννη χαρακτηρίζοντας το έργο της «έργο ελπίδας και αγάπης», έργο, που αποτελεί διεθνώς, σημείο αναφοράς».

Εννιακόσιοι και πλέον επιχειρηματίες, επιστήμονες, πολιτικοί και ηγετικά στελέχη της ομογένειας και εκπρόσωποι της νέας γενιάς Ελλήνων που σπουδάζουν στην Αμερική, συγκεντρώθηκαν απ’ όλη την επικράτεια των Η.Π.Α. στην εκδήλωση, και επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην κυρία Βαρδινογιάννη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!