Κυριακή, 23 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Tlife]: Τι να κάνεις -σύμφωνα με το ζώδιό σου- ώστε οι σχέσεις σου να έχουν διάρκεια
[Tlife]: Τι να κάνεις -σύμφωνα με το ζώδιό σου- ώστε οι σχέσεις σου να έχουν διάρκεια

[Tlife]: Τι να κάνεις -σύμφωνα με το ζώδιό σου- ώστε οι σχέσεις σου να έχουν διάρκεια

Τι είναι αυτό που κάνει τη γη μας να γυρίζει; Οι σχέσεις μας -είτε ερωτικές είτε φιλικές! Και τι θέλει κάθε άνθρωπος; Αυτές οι σχέσεις να έχουν διάρκεια. Σήμερα λοιπόν η αστρολογία αναλαμβάνει να σε βοηθήσει ανάλογα με το ζώδιό σου…
ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΚΡΙΟΣ
Το μυστικό των πετυχημένων σχέσεων για την ευέξαπτη Κριό είναι το να μάθει να μην παίρνει τα πράγματα προσωπικά. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι οι άνθρωποι ενεργούν με τον άλφα ή βήτα τρόπο επειδή αυτός είναι ο τρόπος που βλέπουν τα πράγματα. Έτσι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα της ζωής. Όταν θα έχεις καταφέρει να αποκτήσεις ανοσία στις γνώμες και στις πράξεις των άλλων, δεν θα ταράζεσαι χωρίς λόγο. Και με την ψυχραιμία, θα έχεις καλύτερη επικοινωνία μαζί τους. Αντίθετα, αν παίρνεις τα πάντα προσωπικά, σκορπίζεις γύρω σου την αρνητικότητα. Και ο άλλος διαφωνεί μαζί σου από πείσμα και μόνο.
ΤΑΥΡΟΣ
Για να έχουν γερές βάσεις οι σχέσεις σου πρέπει να τις διαχειρίζεσαι με εποικοδομητικό τρόπο. Ανάλογα με τις περιστάσεις και με το είδος των σχέσεων που θέλεις να βελτιώσεις ή να διατηρήσεις, κάνε εσύ τα πρώτα βήματα ώστε να δημιουργηθούν ισχυρότεροι δεσμοί με το συγκεκριμένο άτομο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!