Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Γιώργος Λιάγκας: Στα δικαστήρια μετά το χωρισμό, χωρίς την Φαίη Σκορδά!
[Tlife]: Γιώργος Λιάγκας: Στα δικαστήρια μετά το χωρισμό, χωρίς την Φαίη Σκορδά!

[Tlife]: Γιώργος Λιάγκας: Στα δικαστήρια μετά το χωρισμό, χωρίς την Φαίη Σκορδά!

Μετά το χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά , ο Γιώργος Λιάγκας καλείται να διαχειριστεί ένα ακόμη επώδυνο θέμα που στάθηκε η αφορμή να χάσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που είχε βγάλει μέσα από τη δουλειά του και να υποστεί σοβαρή οικονομική καταστροφή.
Σήμερα, χωρίς να έχει πια την Φαίη Σκορδά στο πλευρό του για να τον στηρίξει – αλλά έχοντας τα παιδιά του να του δίνουν δύναμη και κουράγιο – ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια, αναζητώντας τον τρόπο για να δικαιωθεί. Μην ξεχνάς πως η οικονομική καταστροφή του είχε στοιχίσει και το άγχος εκείνης της περιόδου είχε επηρεάσει μέχρι και την υγεία του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, πάντως, το αστικό δικαστήριο αρχίζει την Πέμπτη, με τον Γιώργο Λιάγκα να ζητά αποζημίωση για σοβαρή οικονομική ζημιά που υπέστη, αλλά και αποζημίωση για ηθική βλάβη. Όλα άρχισαν το 2007 -πριν τον γάμο με την Φαίη Σκορδά- όταν ο παρουσιαστής αποφάσισε να ασφαλίσει και να επενδύσει τις οικονομίες που είχε εμπιστευόμενος έναν άνθρωπο που θα ήταν η αρχή του τέλους για την περιουσία του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!