Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Γιατί έκανε μήνυση σε γνωστή εφημερίδα;
[Tlife]: Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Γιατί έκανε μήνυση σε γνωστή εφημερίδα;

[Tlife]: Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Γιατί έκανε μήνυση σε γνωστή εφημερίδα;

Για πρώτη φορά ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποφασίζει να κάνει μήνυση σε εφημερίδα που εξέδωσε ένθετο με φωτογραφίες της αξέχαστης Αλίκης, χωρίς την άδειά του
 Μετά την περιπέτεια της υγείας του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ  είναι φανερά ανανεωμένος, και έτοιμος να κάνει πράγματα, με πρώτο και καλύτερο τον πολυχώρο “ΑΛΙΚΗ” (Δες εδώ αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες)
Στις 12 του μήνα ο Γιάννης ενοχλήθηκε  από την εφημερίδα  “Στο καρφί” βλέποντας την ειδική έκδοση για την μητέρα του και  υπέβαλε μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας 

 
Το  Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στίς 12/11/2016 προσέφεραν δωρεάν ανατυπωμένο αντίγραφο ενός σπάνιου βιβλίου του “Εδώ Αλίκη”, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1961 απο τον ιστορικό εκδοτικό οίκο ΙΚΑΡΟΣ. Η εν λόγω εφημερίδα όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες το παρουσίασε ώς δικό της ντοκουμέντο αφαιρώντας από το εξώφυλο τον ΙΚΑΡΟ , ενώ στο εσωτερικό του…απαγορεύει μάλιστα την αναδημοσίευση μέρους ή όλου του βιβλίου.
 
 
Οπως δήλωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο ΤLIFE, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας και της εταιρείας η οποία την εκδίδει καθώς και τυχόν τρίτοι, υπέπεσαν εκτός απο την παράβαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων, σε σοβαρά αδικήματα όπως η απάτη και η πλαστογραφία!
 
“Τέλος στην οικειοποίηση του ονόματος της Αλίκης” δήλωσε ο Γιάννης, “Δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν αρκετά, εκμεταλεύτηκαν την καλοσύνη μου”
 
Οι υπεύθυνοι της εφημερίδας παρά τίς αναζητήσεις της ασφάλειας, δεν συνελήφθηκαν και τώρα η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.
Το TLIFE, επικοινώνησε με τον διευθυντή της εφημερίδας Αντώνη Πρέκα, ο οποίος μας δήλωσε τα εξής: 
“Καταρχήν δεν έχω ενημερωθεί ότι υπάρχει κάποια μήνυση ή αγωγή από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. 
Η Αλίκη σε αυτό το έντυπο, δεν λειτούργησε  ως συγγραφέας άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για πνευματικά δικαιώματα. Πρόκειται για αφήγηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!