Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Tlife]: Έρχεται μετανιωμένος και σου ζητάει δεύτερη ευκαιρία. Να τη δώσεις;
[Tlife]: Έρχεται μετανιωμένος και σου ζητάει δεύτερη ευκαιρία. Να τη δώσεις;

[Tlife]: Έρχεται μετανιωμένος και σου ζητάει δεύτερη ευκαιρία. Να τη δώσεις;

Κάτι τέτοιες μέρες συμβαίνουν συνήθως και κάτι επιστροφές . Ο “πρώην ” επηρεασμένος ίσως από το εορταστικό κλίμα που μας φέρνει αντιμέτωπους με τον εσωτερικό μας κόσμο και τα συναισθήματά μας ξαναχτυπά. Τηλέφωνο, μήνυμα, πόρτα… δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι τι να κάνεις; Εκείνος θέλει να γυρίσει…
Μην βιαστείς να απαντήσεις. Το θέμα χρειάζεται σοβαρότητα. Από αυτό εξαρτάται η ευτυχία σου και η εσωτερική σου γαλήνη. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε τις γνώσεις μιας ειδικού. Η Ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Ιωάννα Νικολάτου μας δίνει τις κατευθύνσεις που πρέπει να κινηθούν οι σκέψεις και κατά συνέπεια, οι πράξεις!
Χωρίσατε …
Κι όμως γυρίζει μετανιωμένος (ίσως και με δάκρυα στα μάτια για να γίνει πιο δραματικό) και σου ζητάει να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Και εδώ αρχίζει το δίλημμα!
Εδώ λοιπόν, είναι η στιγμή που οφείλεις να συσκεφτείς με τον εαυτό σου και να αναλάβεις την ευθύνη της οποιαδήποτε επιλογής. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο αποφάσεις (να γυρίσεις, δηλαδή, ή να μη γυρίσεις) έχουν τα υπέρ τους και τα κατά τους η καθεμία.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!