Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξή της – “Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή!”
[Tlife]: Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξή της – “Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή!”

[Tlife]: Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξή της – “Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή!”

Για τα 21 χρόνια του Down Town φωτογραφήθηκε η Ελένη Μενεγάκη και μετά από καιρό έδωσε μια από τις λίγες αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της και μίλησε για όλα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το πιο πολυφωτογραφημένο πρόσωπο των τελευταίων 20 χρόνων… μιλά για όλα
“Δεν είχα συμβουλάτορες, ούτε μάνατζερ να μου πουν τι είναι το σωστό. Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα”, εξομολογείται η Ελένη και συνεχίζει: “Στη ζωή μου τα πράγματα έχουν φθάσει σήμερα στο σημείο που θέλω. Τα πήγα μια χαρά και δεν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή”.
Αν συναντούσες την Ελένη 21 χρόνια πριν, τι θα την ρωτούσες και τι θα την συμβούλευες;
“Πριν από 21 χρόνια δεν ήμουν σίγουρη για τίποτε. Ούτε για τη διαδρομή, ούτε για την πορεία, ούτε καν για εμένα την ίδια, οπότε θα την ρωτούσα αν ήταν σίγουρη για το δρόμο που είχε επιλέξει, για τον χρόνο, τη ψυχή, την αντοχή, την διάθεση, την επιμονή και την υπομονή που απαιτούνται σε μια δουλειά. Δεν υποπτευόμουν πού θα φτάσω και σε καμιά περίπτωση τόσο μακριά”.
Για ποιο λάθος σου έχεις μετανιώσει όλα αυτά τα χρόνια;
“Ό,τι λάθη έκανα έπρεπε να γίνουν, στο ορκίζομαι, αυτά με διαμόρφωσαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!