Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Δημήτρης Τάρλοου: Ο εγγονός του Μ. Καραγάτση απέσπασε το βραβείο “Κάρολος Κουν”
[Tlife]: Δημήτρης Τάρλοου: Ο εγγονός του Μ. Καραγάτση απέσπασε το βραβείο “Κάρολος Κουν”

[Tlife]: Δημήτρης Τάρλοου: Ο εγγονός του Μ. Καραγάτση απέσπασε το βραβείο “Κάρολος Κουν”

Το βραβείο “Κάρολος Κουν” σκηνοθεσίας ελληνικού έργου, απονεμήθηκε στον Δημήτρη Τάρλοου, για τη σκηνοθεσία του διασκευασμένου μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση “Η Μεγάλη Χίμαιρα“. Πρόκειται για μία παράσταση που ανεβαίνει με τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, στο θέατρο Πορεία. Η παράσταση κατάφερε να συγκεντρώσει παραπάνω από 60.000 θεατές και δεν έπαψε ποτέ να είναι sold-out τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Μεγάλη Χίμαιρα- που παίζεται και φέτος στο θέατρο μας- στηρίζεται στην αγάπη του κόσμου που είναι τεράστια” είπε ο Δημήτρης Τάρλοου παραλαμβάνοντας το βραβείο. “Αντανακλά σε ολόκληρο το έργο του Καραγάτση, αλλά και στο καλλιτεχνικό έργο του θεάτρου Πορεία, που βρίσκεται σε μία δύσκολη περιοχή των Αθηνών, την οποία έχουμε κρατήσει ζωντανή τα τελευταία 17 χρόνια”, συμπλήρωσε.
Δεν παρέλειψε όμως να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες του που συνέβαλαν σε αυτή την θεατρική επιτυχία. “Τον Γιώργο Λούκο, που έγινε αποδέκτης της πρότασης μας στο Φεστιβάλ Αθηνών 2014, τον συγγραφέα Στρατή Πασχάλη, που μας παρέδωσε ένα άρτιο θεατρικό έργο, τον κινηματογραφιστή Χρήστο Δήμα, που σκηνοθέτησε όλο το κινηματογραφικό μέρος της παράστασης και τους ηθοποιούς που υπηρέτησαν με αυταπάρνηση τη σκηνοθεσία”.
Ο Δημήτρης Τάρλοου είναι ιδρυτής του “Πορεία” και “αρχιτέκτονας” της παράστασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!