Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Tlife]: Η δίαιτα του μεταβολισμού: Χάσε 6 κιλά, επιτάχυνε τις καύσεις και μείνε αδύνατη για πάντα!
[Tlife]: Η δίαιτα του μεταβολισμού: Χάσε 6 κιλά, επιτάχυνε τις καύσεις και μείνε αδύνατη για πάντα!

[Tlife]: Η δίαιτα του μεταβολισμού: Χάσε 6 κιλά, επιτάχυνε τις καύσεις και μείνε αδύνατη για πάντα!

Αυτήν την εβδομάδα πήρα την απόφαση να κάνουμε μια ριζική αλλαγή. Ναι μεν το διατροφικό μενού που θα σου παρουσιάσω θα μας ωθήσει να χάσουμε 5 με 6 κιλά , αλλά ταυτόχρονα θα μας βοηθήσει να τα διατηρήσουμε και να έχουμε μια αδύνατη σιλουέτα μια ζωή. Σύμφωνα, που λες, με τη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Έφη Γεωργανά, το σημαντικό σε μια δίαιτα είναι να “φτιάξεις” το μεταβολισμό σου και να τον εκπαιδεύσεις να δουλεύει σωστά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην στερείσαι το φαγητό και ταυτόχρονα να μην παίρνεις κιλά.

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις τη δίαιτα που θα ενισχύσει τις ικανότητες του μεταβολικού σου ρυθμού , άρα και τις καύσεις, καθώς και 6 απλά βήματα που πρέπει να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου για να έχεις άμεσα αποτελέσματα. Αφού έκανα την απαραίτητη εισαγωγή, πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο λόγο της ειδικού, στο μενού και στις συμβουλές που μας δίνει…

“Με την πάροδο της ηλικίας, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται με συνέπεια να παίρνουμε εύκολα βάρος, το οποίο και δυσκολευόμαστε να χάσουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!