Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Η αλήθεια στις φήμες για επανασύνδεση!
[Tlife]: Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Η αλήθεια στις φήμες για επανασύνδεση!

[Tlife]: Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Η αλήθεια στις φήμες για επανασύνδεση!

Ο ξαφνικός χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου έσκασε σαν “βόμβα” στον δημοσιογραφικό και τον καλλιτεχνικό χώρο. Το ζευγάρι όχι μόνο φαινόταν  ερωτευμένο και ευτυχισμένο μαζί, αλλά στις 23 Σεπτεμβρίου θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένας μεγάλος καβγάς στην Πάτμο, φαίνεται όμως πως ήταν αρκετός για να χωρίσουν και να ακυρώσουν τον γάμο τους. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα, κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν το πρώην ζευγάρι να κάνει προσπάθειες για επανασύνδεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, άτομα από το φιλικό περιβάλλον του γνωστού ηθοποιού και της δημοσιογράφου του Alpha αρνούνται κατηγορηματικά ότι πέρασε έστω σαν σκέψη το να τα ξαναβρούν. Το ζευγάρι δεν σκέφτεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του και μάλιστα, δεν έχει καμία επαφή και επικοινωνία μετά το “θερμό επεισόδιο” στην Πάτμο. 
 
 
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου δεν προέβησαν σε καμία δήλωση μετά τον χωρισμό τους και συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους για το ξαφνικό τέλος της σχέσης τους και την ακύρωση του γάμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!