Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Time For Fun]: Θωμάς Φώτης: «Ροκ για μένα είναι και το Ηπειρώτικο τραγούδι» [συνέντευξη]
[Time For Fun]: Θωμάς Φώτης: «Ροκ για μένα είναι και το Ηπειρώτικο τραγούδι» [συνέντευξη]

[Time For Fun]: Θωμάς Φώτης: «Ροκ για μένα είναι και το Ηπειρώτικο τραγούδι» [συνέντευξη]

Ο Θωμάς Φώτης γεννήθηκε στο Αθαμάνιο Άρτας. Από την ηλικία των 16 ετών σπούδασε ανώτατα θεωρητικά, κιθάρα και φωνητική στο παράρτημα του Πατραϊκού Ωδείου στην Άρτα, στο οποίο και δίδαξε τρία χρόνια.

Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο εργαστήρι φωνητικής και υποκριτικής της Μίρκας Γεμεντζάκη, της οποίας την μέθοδο έχει υιοθετήσει και ο ίδιος, καθώς διδάσκει, επίσης, φωνητική και μουσική. Γράφει στίχους, μουσική και ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του. Παράλληλα συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις που απευθύνονται τόσο σε ενήλικες («Το κλουβί με τις τρελές») όσο και σε παιδιά («Φρουτοπία»).
Έχει ήδη δισκογραφήσει 3 ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ: Το Δεκέμβριο του 2004 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Σ’ αυτές τις γραμμές». Toν Ιούλιο του 2007 σε συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη Λευτέρη Μιχαήλ κυκλοφορεί τη δεύτερη δουλειά του με τίτλο «Ξεχασμένο τάμα».
Ο τρίτος δίσκος κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2012 από τη Ζεύξις music με τίτλο «Αλήθεια τι θα’ κανες;» Την ενορχήστρωση του δίσκου υπογράφει ο Αντώνης Γούναρης, ενώ ξεχωρίζει η συμμετοχή του Γιάννη Γιοκαρίνη με το τραγούδι «Κάτσε Καλά». Τους στίχους των κομματιών του δίσκου υπογράφουν ο Θωμάς Φώτης, ο ποιητής Θάνος Ζελίτης και η στιχουργός Λαμπρινή Λάμπρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TIME FOR FUN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!