Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Time For Fun]: Survivor: Ανω-κάτω οι «Διάσημοι», ποιοι είναι οι τρεις προς αποχώρηση!
[Time For Fun]: Survivor: Ανω-κάτω οι «Διάσημοι», ποιοι είναι οι τρεις προς αποχώρηση!

[Time For Fun]: Survivor: Ανω-κάτω οι «Διάσημοι», ποιοι είναι οι τρεις προς αποχώρηση!

Ανω-κάτω έγιναν οι Διάσημοι στο παιχνίδι της ασυλίας, με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να περιλαμβάνει μεγάλες εκπλήξεις! Υποψήφιοι προς αποχώρηση στα… χέρια του κοινού είναι ο Σπαλιάρας, ενώ οι οι δύο που κέρδισαν την ατομική ασυλία ψήφισαν τη Σόφη Πασχάλη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οπως φάνηκε από τις συμμετοχές στο παιχνίδι ασυλίας, οι «Διάσημοι» έμοιαζαν να έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε… ξεκαθάρισμα! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με παρότρυνση του γιατρού έμεινε εκτός, ενώ οι Χούτος και Χανταμπάκης αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν λόγω ενοχλήσεων, προκαλώντας τεράστια έκπληξη στους Μαχητές που επικράτησαν άνετα με τελικό σκορ 10-4.

Το κακό κλίμα στους Διάσημους φάνηκε από την αρχή, όταν η Παπαδοπούλου επανέλαβε τα περί «βρωμιάς» κάποιων παικτών. «Δεν είναι όλοι οι παίκτες ίδιοι. Υπάρχουν παίκτες που είναι δίκαιοι και έχουν καλοσύνη μέσα τους. Και υπάρχουν και παίκτες που παίζουν και λίγο έτσι πιο βρώμικα. Άρα δεν μπορώ να τους βάλω όλους σε ένα σακί, για να είμαι και δίκαιη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες. Νομίζω όμως ότι τα κορίτσια ότι αν τους πω και σήμερα ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ, νομίζω ότι θα με στηρίξουν», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TIME FOR FUN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!