Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Time For Fun]: Μπουτεράκου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την έξοδο από το Δρομοκαΐτειο [vds]
[Time For Fun]: Μπουτεράκου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την έξοδο από το Δρομοκαΐτειο [vds]

[Time For Fun]: Μπουτεράκου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την έξοδο από το Δρομοκαΐτειο [vds]

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, που απασχόλησε το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα, βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση. Η ηθοποιός το είχε σκάσει από το Δρομοκαΐτειο την 28η Οκτωβρίου, καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι την είχαν κλείσει εκεί χωρίς τη θέλησή της, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί ο καλός της φίλος ΣπύροςΜπιμπίλας και μίλησε στην κάμερα του “Φτιάξε καφέ να στα πω”: «Έλειπα δύο χρόνια και προφανώς είχαν παρεισφρήσει στην οικογένειά μου απόψεις τρίτων. Δεν είχα κάποια προβλήματα. Όταν ξεκαθαρίσει το θέμα, μακάρι να μάθω κι εγώ τι έγινε σε δύο μεγάλους ανθρώπους που ήταν μόνοι τους. Τι ιδέες τους έβαλαν στο κεφάλι για μένα που έλειπα.

Δύο χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε ένα χώρο που αν είχε γίνει κάτι πάρα πολλοί άνθρωποι θα το ήξεραν. Αν είχα πάθει κάτι κάποιος θα το είχε καταλάβει, για να το πω πιο απλά. Κάτι έγινε, λύθηκε, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που μου φέρθηκαν εκεί που πήγα αφού βρέθηκα νομικά να με πάνε. Βρέθηκα ξαφνικά τυλιγμένη σε μια κόλλα χαρτί. Είμαι καλά, είμαι με τον σύντροφό μου και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να το ξεκαθαρίσει».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TIME FOR FUN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!