Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Time For Fun]: Γρηγόρης Πολύζος & Μαρία Κρασοπούλου παρουσιάζουν τον δίσκο «Αποστάσεις» στον ΣτΝ
[Time For Fun]: Γρηγόρης Πολύζος & Μαρία Κρασοπούλου παρουσιάζουν τον δίσκο «Αποστάσεις» στον ΣτΝ

[Time For Fun]: Γρηγόρης Πολύζος & Μαρία Κρασοπούλου παρουσιάζουν τον δίσκο «Αποστάσεις» στον ΣτΝ

Ο συνθέτης Γρηγόρης Πολύζος και η ερμηνεύτρια Μαρία Κρασοπούλου, την Τετάρτη 22 Μαρτίου, παρουσιάζουν στον Σταυρό του Νότου Plus τα τραγούδια του νέου τους δίσκου «Αποστάσεις», που κυκλοφορεί από την εταιρεία ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ.

Και μας καλούν σε μια βραδιά-γιορτή να απολαύσουμε κομμάτια, όπως το εκπληκτικό ντουέτο με τον Κώστα Μακεδόνα «Ό,τι αγάπησες δεν είναι πια εκεί», που ήδη παίζεται στα ραδιόφωνα και έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές. Παράλληλα, θα ακουστούν τραγούδια από τον πρώτο δίσκο του Γρηγόρη «Σε Τόπους που δεν Ξέρω» και διασκευές από ελληνικά κομμάτια, (Θ. Μικρούτσικου, Στ. Κραουνάκη, Ν. Ζούδιαρη, Μ. Πασχαλίδη κ.α.) που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Μαζί τους στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, οι δεξιοτέχνες μουσικοί Θάνος Γκιουλετζής (βιολί), Άκης Τουρκογιώργης (κιθάρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Μιχάλης Καπηλίδης (drums) σ’ ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Στη βραδιά θα συμμετέχει φυσικά ο Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος συμμετέχει και στον δίσκο «Αποστάσεις» αλλά και ο Απόστολος Ρίζος για να ερμηνεύσει κομμάτια από τον πρώτο δίσκο του συνθέτη.

Διαβάστε πώς αφηγούνται οι 4 δημιουργοί των ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ την εμπειρία τους σε αυτό το μουσικό ταξίδι:

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ (συνθέτης)

Αθήνα, Κύπρος, Αμερική, Καλαμάτα, Πάτρα καθώς και .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TIME FOR FUN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!