Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Time For Fun]: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής συγκλονίζει: «Η μητέρα μου αρρώστησε μετά τον θάνατο του πατέρα μου» [vds]
[Time For Fun]: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής συγκλονίζει: «Η μητέρα μου αρρώστησε μετά τον θάνατο του πατέρα μου» [vds]

[Time For Fun]: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής συγκλονίζει: «Η μητέρα μου αρρώστησε μετά τον θάνατο του πατέρα μου» [vds]

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη για την απώλεια του πατέρα του και τις δύσκολες στιγμές που έζησε, ενώ αποκάλυψε και το πως αρρώστησε η μητέρα του.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος δήλωσε: «Η μάνα μου είναι μια σπάνια περίπτωση γυναίκας. Θυμάμαι τον πατέρα μου να μου λέει ότι αυτή η γυναίκα θέλει άγαλμα. Το εννοούσε. Θεωρώ ότι η μητέρα μου αρρώστησε ξεκάθαρα από το χαμό του πατέρα μου. Δεν το άντεξε ο οργανισμός της. Θυμάμαι ότι ήμασταν στα 6μηνα του πατέρα μου και με πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, γιατί ήμουν έξω από το νεκροταφείο. Δεν μπόρεσα ποτέ να μπω μέσα.

Η μοναδική φορά που πήγα και συνάντησα τον πατέρα μου εκεί, ήταν την ημέρα της κηδείας του. Και ούτε θέλω να τη θυμάμαι. την έχω βγάλει και από τη μνήμη μου. Δεν πήγα ούτε σε αυτά τα χαρακτηριστικά, τα 9μερα, δεν μπορούσα. Πήγαινα απ’ έξω και πάθαινα ταχυκαρδία και έφευγα και καθόμουν απ’ έξω και περίμενα να τελειώσει. Στα 6μηνα του πατέρα μου, ήμουν έξω από το Α’ Νεκροταφείο και με πήρε ο γιατρός να μου ανακοινώσει ότι η μητέρα μου έχει καρκίνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TIME FOR FUN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!