Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Time For Fun]: Γιώργος Τράγκας: Αποκάλυψε on air ότι έκανε botox [vds]
[Time For Fun]: Γιώργος Τράγκας: Αποκάλυψε on air ότι έκανε botox [vds]

[Time For Fun]: Γιώργος Τράγκας: Αποκάλυψε on air ότι έκανε botox [vds]

Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη βρέθηκε ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος εμφανίστηκε αμακιγιάριστος και αξύριστος. Μάλιστα, ξάφνιασε τους πάντες αποκαλύπτοντας ότι έκανε αισθητική επέμβαση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Στην ηλικία μου αποφάσισα, και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να κάνω πρώτα λέιζερ, να βγάλω τις φωτοσκιάσεις και τις κηλίδες που είχα. Τζόβενο είμαι, αλλά το θέμα είναι ότι είχα μια ανάγκη βελτιωτικής επέμβασης, όπως παλιά πηγαίναμε στο βουλκανιζατέρ. με έβαλαν 2,5 ώρες από κάτω σαν να ήμουν καμιά παλιά κοκότα, μου έβγαλαν με λέιζερ τα πάντα… και στην συνέχεια, κυρίες και κύριοι, πρέπει να σας αποκαλύψω,

γιατί με ξέρετε πολλά χρόνια… τζόβενο είμαι βέβαια, αλλά κλείνω πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά… πήγα και έκανα botox. Το πρώτο! Πήγα και έκανα γιατί έβλεπα στο περιβάλλον μου κυρίες που πήγαιναν και έκαναν botox, κι έλεγα “γιατί δεν μπορεί να πάει ένα αρσενικό να κάνει botox; Τι το κακό έχει να φτιάξει κάπως τα μαγουλάκια του;”. Δεν λέω, Κλουνάτος είμαι, αλλά γιατί να μην γίνω πιο Clooney;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TIME FOR FUN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!