Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Time For Fun]: Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εκφράζει τη δυσαρέσκιά της για την αντικατάσταση του Αλέξη Γρίβα
[Time For Fun]: Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εκφράζει τη δυσαρέσκιά της για την αντικατάσταση του Αλέξη Γρίβα

[Time For Fun]: Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εκφράζει τη δυσαρέσκιά της για την αντικατάσταση του Αλέξη Γρίβα

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αντιδρά με επιστολή του στην τοποθέτηση του Τίμωνα Κουλμάση ως νέου εκπροσώπου της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ταμείο Eurimages .

Για πρώτη φορά συνήλθε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου το νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου , όπως συγκροτήθηκε στις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου. Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή οι Βασίλης Κατσούφης (πρόεδρος), Γιώργος Φρέντζος, Χρίστος Γεωργίου, Αλέξης Καρδαράς, Κόρα Καρβούνη και Αλεξάνδρα Μπουσίου, συζήτησαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η απομάκρυνση του Αλέξη Γρίβα από την θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Eurimages.

Να θυμίσουμε πως το Δ. Σ. του Ε.Κ.Κ. αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό νέου εκπροσώπου πρόσφατα και ανέθεσε τα καθήκοντα αυτά στον σκηνοθέτη και παραγωγό Τίμωνα Κουλμάση.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή της ΕΑΚ προς την διοίκηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου στην οποία εκφράζεται η αντίθεση της Ακαδημίας στην απόφαση αυτή.

Πρoς:
Τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Λεοντάρη και το ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

Κοινοποίηση:
Γενική Διευθύντρια του ΕΚΚ, κα Ηλέκτρα Βενάκη

Τμήμα Κινηματογραφίας & Οπτικοακουστικών Μέσων, ΥΠΠΟ

Αθήνα, 28 Νοεμβρίου, 2016

Αξιότιμε Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη έκπληξη μάθαμε την απόφασή σας να απομακρύνετε τον κ. Αλέξη Γρίβα από την θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Eurimages, θεωρώντας πως έχουμε ενημερωθεί συγκεκριμένα για το θέμα κατά τη συνέντευξη τύπου που δώσατε στις 19 Ιουλίου, στην οποία εξήρατε τα αποτελέσματα της εργασίας του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TIME FOR FUN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!