Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Time For Fun]: Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Κυκλαδικής τον Δεκέμβριο
[Time For Fun]: Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Κυκλαδικής τον Δεκέμβριο

[Time For Fun]: Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Κυκλαδικής τον Δεκέμβριο

Δευτέρα με Παρασκευή σχολείο, Σάββατο Κυριακή Μουσείο! Στην τελική ευθεία πριν τα Χριστούγεννα, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης αποτελεί ιδανικό προορισμό για παιδιά 2-12 ετών! Κάθε Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, παιδιά και γονείς γνωρίζουν το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου μέσα από παραμύθια, διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, φωτογραφία και μουσική ενώ τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια γεμίζουν το Μουσείο δώρα και στολίδια!

ΠΑΙΔΙΑ 2-3,5 ΕΤΩΝ

Γιατί οι γάτες χουχουλιάζουν κοντά στη φωτιά;

Ένας κόσμος τόσο δα μικρός…

Εργαστήριο για γονείς και παιδιά

Κυριακή 4/12, 11.30-13.00 & Κυριακή 11/12, 11.30-13.00

Ήταν κάποτε μια εποχή που η γάτα κυκλοφορούσε μόνο μέσα στα δάση. Μια μέρα αποφάσισε να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί. Από εκείνη τη μέρα μέχρι και σήμερα σε όλες τις γάτες αρέσει να χουχουλιάζουν κοντά στη φωτιά. Γιατί;
Στο χριστουγεννιάτικο αυτό εργαστήρι, θα ξεκινήσουμε από μια ζούγκλα γεμάτη ζώα για να καταλήξουμε σε ένα δωμάτιο στολισμένο χριστουγεννιάτικα, κοντά σε ένα τζάκι που καίει. Στη συνέχεια, γονείς και παιδιά θα πάρουν ένα μικρό κουτάκι στα χέρια τους για να χωρέσουν μέσα τη δική τους ιστορία, το δικό τους μικρόκοσμο.

Όλα αυτά, παίζοντας όλοι μαζί με τον πηλό. Θα τον πλάσουμε, θα τον ζουλήξουμε, θα τον κόψουμε και θα δημιουργήσουμε πολύ μικρές φιγούρες για να χωρέσουν στον μικρόκοσμό μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TIME FOR FUN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!