Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Time For Fun]: Χάρης Ρώμας: Λεφτά έβγαλαν από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» όχι από το «Νησί»
[Time For Fun]: Χάρης Ρώμας: Λεφτά έβγαλαν από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» όχι από το «Νησί»

[Time For Fun]: Χάρης Ρώμας: Λεφτά έβγαλαν από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» όχι από το «Νησί»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Χάρης Ρώμας στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων στις σειρές “Κωνσταντίνου και Ελένης” και “Το καφέ της Χαράς” και την εμπορικότητά τους.

«Είχα την τύχη κάποιες δουλειές μου να αντιμετωπίζονται ως διαχρονικές, τώρα θεωρούνται κλασικές. Κάποιες από τις σειρές μου έχουν το ελληνικό ρεκόρ Γκίνες στην επαναληπτικότητα. Παίζονται non stop. Δύο σειρές από εκείνες που έχω κάνει σε όλη την ιστορία της τηλεόρασης έχουν τη μεγαλύτερη επαναληπτικότητα, το “Κωνσταντίνου και Ελένης” και “Το καφέ της Χαράς”», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε, «δόθηκε η δυνατότητα στον Παπαδουλάκη να κάνει ένα θαυμάσιο καινούργιο προϊόν, με το αυτιστικό παιδί, εκεί το κοστολόγιο θα είναι πολύ υψηλό. Αυτό γίνεται για μια ειδική περίπτωση, αλλά δεν ξορκίζει τη φθήνια ένα ακριβό προϊόν, είναι περισσότερο για “ξεκάρφωμα”, δεν είναι ο κανόνας, όπως δεν ήταν ο κανόνας η σειρά “Το νησί”. Υπάρχει μια κατηγορία καλλιτεχνών, στην οποία ανήκω κι εγώ, που κάναμε με χαμηλό κόστος πολύ μεγάλες επιτυχίες και γι’ αυτό υπερηφανεύομαι, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις επιτυχίες και μάλιστα διαχρονικές με χαμηλό κόστος, από αυτές που στηρίζουμε το κανάλι, γιατί χωρίς αυτές δεν θα μπορούσε να είναι προσοδοφόρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TIME FOR FUN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!