Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Time For Fun]: Αλέξανδρος Ωνάσης: Στο σφυρί η Mercedes και πανάκριβα έπιπλά του [photo]
[Time For Fun]: Αλέξανδρος Ωνάσης: Στο σφυρί η Mercedes και πανάκριβα έπιπλά του [photo]

[Time For Fun]: Αλέξανδρος Ωνάσης: Στο σφυρί η Mercedes και πανάκριβα έπιπλά του [photo]

H Εθνική Τράπεζα, ως ειδικός εκκαθαριστής της εταιρίας Ολυμπιακή Αεροπορία- Υπηρεσίες Α.Ε., βγάζει στο σφυρί τα αντικείμενα του Αλέξανδρου Ωνάση. Ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, που σκοτώθηκε σε αεροπορικό ατύχημα, είχε σπάνια «κομμάτια» στη συλλογή του.

Το γραφείο του κοσμούσαν πολυτελή έπιπλα επώνυμων οίκων, το αερόστατο και η συλλεκτική Mercedes Benz Automatic-250/8. Το αυτοκίνητο αυτό το αγόρασε ο Αλέξανδρος Ωνάσης το 1972 στο όνομα της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Mετά το αεροπορικό δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή, φυλάχτηκε με τα υπόλοιπα προσωπικά του αντικείμενα σε αποθήκη στο Ελληνικό.

Ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, για να αποκτήσει την χλιδάτη Mercedes πλήρωσε το αστρονομικό ποσό των 250.000 δραχμών για την εποχή. Δημοπρατούνται επίσης η σκαλιστή ξύλινη σειρά επίπλων που αποτελείται από ένα μεγάλο τραπέζι συσκέψεων, τέσσερις ξύλινες καρέκλες, ένα γραφείο, δύο μεγάλα μπουφέ, μία διευθυντική πολυθρόνα, δύο ξύλινες πολυθρόνες επισκεπτών και ένας καναπές, που αγγίζουν τα 15.000 ευρώ.

Μεγάλη είναι και η συλλεκτική αξία του αερόστατου κατασκευής Sky Balloons Ltd και τύπου Sky 120-24 αερόστατο με ποσό εγγύησης τα 6.000 ευρώ. Η δημοπρασία έχει προγραμματιστεί για τις 21 Οκτωβρίου στο γραφείο της αρμόδιας συμβολαιογράφου της εταιρίας Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TIME FOR FUN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!