Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: “Ζούγκλα” στο πολιτικό σκηνικό προβλέπει η ΝΔ
[TheTOC]: “Ζούγκλα” στο πολιτικό σκηνικό προβλέπει η ΝΔ

[TheTOC]: “Ζούγκλα” στο πολιτικό σκηνικό προβλέπει η ΝΔ

Σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης βρίσκεται η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές, να είναι αρκετά πιεσμένος, ειδικά μετά την εξέλιξη που υπήρξε με την απόφαση του ΣτΕ που αποδέχθηκε τις προσφυγές των καναλιών.

Η τελική κρίση των δικαστών αναμένεται να επηρεάσει κατά πολύ και τα σχέδια της κυβέρνησης για την επόμενη περίοδο, ενώ την ίδια στιγμή η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμα και πρόωρες εκλογές, εάν υπάρξει μια απόφαση του ΣτΕ που θα καταρρίπτει το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Κυριολεκτικά όλα είναι στον αέρα, καθώς η ιστορία των αδειών ρίχνει βαριά τη σκιά της πάνω από την πολιτική ζωή του τόπου και επιβαρύνει την ατμόσφαιρα, ειδικά με τα υπόγεια κτυπήματα που είναι και μαχαιριά στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα ήθη και στα έθιμα μιας ευνομούμενης πολιτείας.

Όπως προκύπτει από τις συσκέψεις που γίνονται τόσο στο επιτελείο του Πρωθυπουργού όσο και στην ηγετική ομάδα της Ν.Δ. υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το πολιτικό παιχνίδι από εδώ και πέρα θα αγριέψει και άλλο και πολλοί προβλέπουν, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, ότι θα γενικευθούν και τα κτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!