Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Ξέσπασε η Καλομοίρα on air: Ελεγα ας πεθάνω εγώ και να σωθεί ο γιος μου
[TheTOC]: Ξέσπασε η Καλομοίρα on air: Ελεγα ας πεθάνω εγώ και να σωθεί ο γιος μου

[TheTOC]: Ξέσπασε η Καλομοίρα on air: Ελεγα ας πεθάνω εγώ και να σωθεί ο γιος μου

Πριν από ένα χρόνο περίπου, ο δίχρονος (τότε) Δημήτρης διαγνώσθηκε με τη σπάνια ασθένεια Myasthenia Gravis και η Καλομοίρα είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτή.

Σήμερα, η Καλομοίρα βρέθηκε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του γιου της.

Κάποια στιγμή, η Φαίη Σκορδά την ρώτησε πως είναι σήμερα ο Δημήτρης, μετά την περιπέτεια της υγείας του. Και η Καλομοίρα απάντησε χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της:

«Έχει βελτιωθεί πολύ… ακολουθούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα με τα φάρμακά του… Ευχαριστώ τον θεό, παίρνει ένα φάρμακο, που δεν είναι πολύ δυνατό… ευχαριστώ τον θεό γιατί η υγεία των παιδιών μας είναι το πιο σημαντικό, πεθαίνεις για τα παιδιά σου. Ήταν η χειρότερη περίπτωση για μένα… Ξέρεις είσαι μάνα έλεγα στο θεό «Ας πεθάνω εγώ και άσε το παιδί μου να είναι καλά» και μετά δουλέψανε τα φάρμακα και είδαμε καλά τον Δημήτρη μας. Είμαι τόσο ευγνώμων και κάθε φορά που μιλάω για αυτό κλαίω. Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου, τίποτα άλλο» είπε συγκινημένη η Καλομοίρα.

Δείτε το απόσπασμα.

Η σπάνια ασθένεια του μικρού Δημήτρη

Ο γιος της Καλομοίρας αντιμετώπισε μία εξαιρετικά σπάνια για τη μικρή του ηλικία ασθένεια, η οποία οδήγησε στη μακρόχρονη νοσηλεία του, μετά από εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο, πριν από έναν χρόνο περίπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!