Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας [LIVE]
[TheTOC]: Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας [LIVE]

[TheTOC]: Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας [LIVE]

Με κόντρα για τα διαδικαστικά θέματα ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής της ΝΔ. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι η κυβερνητική πρόταση είναι η σχετική ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας να πραγματοποιηθεί το Σάββατο το μεσημέρι, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, η οποία εξέφρασε τη διαφωνία της.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει ένσταση, κυρίως σε σχέση με τη λήξη της συζητήσεως με βάση την κοινοβουλευτική παράδοση» ανέφερε εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Χατζηδάκης. «Με όλες της κυβερνήσεις στο παρελθόν η συζήτηση για την πρόταση μομφής είναι τριήμερη και λήγει τα μεσάνυχτα της τρίτης ημέρας. Δεν κατανοούμε γιατί αυτή η σπουδή. Δεν είναι μόνο η φαλκίδευση του δικαιώματος της αντιπολιτεύσεως. Τι φοβάται η κυβέρνηση, τη Βουλή, τη συζήτηση; Ή το λαό καθώς έχουν προαναγγελθεί συλλαλητήρια το Σάββατο;» διερωτήθηκε ο κ. Χατζηδάκης και κατέληξε: «Η πρακτική αυτή είναι φοβική και αλαζονική. Να δείξει ψήγματα δημοκρατικής ευαισθησίας η κυβέρνηση. Να γίνει κανονικά αυτή η συζήτηση σύμφωνα με τις παραδόσεις της Βουλής».

«Είναι υποχρέωσή σας να δώσετε χώρο. Να αλλάξετε την πρόταση. Να μην έχουμε διαδικαστικές διαφωνίες για το συγκεκριμένο θέμα» δήλωσε εκ μέρους του ΚΙΝΑΛΛ ο κ. Λοβέρδος.

«Είναι σαφές ότι θα υπάρξει άπλα στη συζήτηση και έτσι θα γίνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!