Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Βίλες της Εκάλης και του Διονύσου φυτώρια υδροπονικής κάνναβης [Εικόνες]
[TheTOC]: Βίλες της Εκάλης και του Διονύσου φυτώρια υδροπονικής κάνναβης [Εικόνες]

[TheTOC]: Βίλες της Εκάλης και του Διονύσου φυτώρια υδροπονικής κάνναβης [Εικόνες]

Εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών σπείρα που καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη σε βίλες της Εκάλης και του Διονύσου. Τα μέλη της σπείρας είχαν μετατρέψει έξι βίλες σε πλήρως οργανωμένα εργαστήρια καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει στη σύλληψη πέντε μελών του κυκλώματος, τριών ανδρών και μίας γυναίκας από το Βιετνάμ, καθώς και ενός άνδρα από την Κίνα.

Οπως ανακοινώθηκε για πρώτη φορά εντοπίστηκε κατεργασμένη κρυσταλλική κάνναβη γνωστή ως ice υψηλής περιεκτικότητας ακριβότερη και από την κοκαίνη με τιμή πώλησης 100 ευρώ το γραμμάριο. Η υδροπονική κάνναβη πωλούνταν 8000 το κιλό. Κομβικό ρόλο στη σπείρα έπαιζε ένας 47χρονος από το Βετνάμ γνωστός ως γιατρός-γεωπόνος συντόνιζε και συντηρούσε όλα τα φυτώρια υδροπονικής κάνναβης που είχε εγκαταστήσει η συμμορία σε πολυτελείς βίλες της Εκάλης και του Διονύσου.Η σπείρα λειτουργούσε από το 2015, κάτι που φαίνεται από τις προπληρωμές ενοικίων 700 έως 1500 ευρώ.

Τα εργαστήρια είχαν τη δυνατότητα παραγωγής έως και 30 κιλά την ημέρα. Από τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν το προσδοκώμενο οικονομικό όφελος ξεπερνούσε τα 4 εκατ.ευρώ.

Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ

ια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές ομάδες, η οποία δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εγκατάσταση και λειτουργία – επαγγελματικού τύπου – εργαστηρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. υδροπονικής μορφής.

Πρόκειται ουσιαστικά για εγκληματική ομάδα η οποία ειδικευόταν στην εγκατάσταση και δημιουργία «γραμμής παραγωγής» κάνναβης, συγκεκριμένης υδροπονικής μορφής, που θεωρείται ως εξελιγμένη ποιοτικά ποικιλία και διατίθεται σε υψηλές τιμές στις αγορές των ναρκωτικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!