Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Βενιζέλος: Η κυβέρνηση ευτελίζει τη Δικαιοσύνη με μεθόδους παρακράτους
[TheTOC]: Βενιζέλος: Η κυβέρνηση ευτελίζει τη Δικαιοσύνη με μεθόδους παρακράτους

[TheTOC]: Βενιζέλος: Η κυβέρνηση ευτελίζει τη Δικαιοσύνη με μεθόδους παρακράτους

Αστραψε και βρόντηξε κατά της κυβέρνησης ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Βουλή, κατηγορώντας την ευθέως ότι χρησιμοποιεί μεθόδους «παρακράτους» απέναντι στην Δικαιοσύνη.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «μείζον ζήτημα θεσμικής εκτροπής» τα όσα συμβαίνουν στην Δικαιοσύνη και έκανε λόγο για συστηματική προσπάθεια εκβιασμών κσι απομείωση του κύρους του ΣτΕ με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η ιστορία των τηλεοτπικών αδειών», είπε ο κ Βενιζέλος, «εξελίσσεται σε υπαρξιακό πρόβλημα για την κυβέρνηση αλλά και σε μια προσπάθεια υπονόμευσης και ευτελισμού της Δικαιοσύνης με μεθόδους παρακράτους, με εκβιασμούς δικαστών και παραβίαση προσωπικών δεδομένων».

Ο κ.Βενιζέλος εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση παραβιάζει αρχές της ΕΕ και πρόεβλεψε ότι η χώρα θα έχει την τύχη της Πολωνίας και της Ουγγαρίας που έκατσαν στο σκαμνί για θέματα Δικαιοσύνης και ΜΜΕ. «Κάτω τα χέρια από την Δικαιοσύνη και τους θεσμούς» κατέληξε.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε αμέσως μετά, δεν είπε λέξη για τα όσα κατήγγειλε ο κ. Βενιζέλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!