Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [TheTOC]: Ο Τζεφ Μπέζος κατηγορεί το National Enquirer για εκβιασμό με γυμνές φωτο
[TheTOC]: Ο Τζεφ Μπέζος κατηγορεί το National Enquirer για εκβιασμό με γυμνές φωτο

[TheTOC]: Ο Τζεφ Μπέζος κατηγορεί το National Enquirer για εκβιασμό με γυμνές φωτο

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο και ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος, κατηγορεί τον εκδότη του περιοδικού National Enquirer για εκβιασμό με μια σειρά αποκαλυπτικών φωτογραφιών «από τη μέση και κάτω».

Ο Μπέζος με ανάρτησή του στο blog του υποστήριξε ότι η μητρική εταιρεία του National Enquirer, American Media Inc (AMI), προσπάθησε να τον εκβιάσει με τη δημοσίευση «γυμνών φωτογραφιών».

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έγραψε ότι την ημέρα που ο ίδιος και η σύζυγός του ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα ότι θα πάρουν διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου, το National Enquirer έγραψε στον ίδιο για την πρόθεσή του να δημοσιεύσει υποτιθέμενα «ευαίσθητου περιεχομένου» μηνύματα κειμένου μεταξύ του Μπέζος και της Λορίν Σάντσες, της τωρινής συντρόφου του.

Η δημοσίευση στο blog ήρθε την ίδια μέρα που ο Γκάβιν Ντε Μπέκερ, σύμβουλος ασφάλειας του Μπέζος, δήλωσε στη Washington Post ότι ερευνά πως τα μηνύματα κειμένου μεταξύ του Μπέζος και της πρώην παρουσιάστριας βρέθηκαν στην κατοχή του National Enquirer. Ο σύμβουλος ασφαλείας ισχυρίστηκε ότι οι διαρροές είχαν πολιτικά κίνητρα και αποτελούσαν μέρος μιας συνωμοσίας από συμμάχους του Προέδρου Τραμπ για να δυσφημήσουν τον Μπέζος.

Ο ίδιος ο ιδρυτής της Amazon έγραψε ότι η ΑΜΙ τον πλησίασε με μια επιστολή που περιείχε μια περιγραφή των φωτογραφιών που ήταν στα μηνύματα κειμένου ανάμεσα σε αυτόν και την Σάντσεζ. Αυτές οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν, εκτός από μια «[email protected] pick» του ίδιου, — γυμνές φωτογραφίες του Μπέζος και φωτογραφία της Σάντσεζ να καπνίζει ένα πούρο σε μία σκηνή που προσομοιάζει μια «στοματικό σεξ».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!