Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Τζανακόπουλος: Ανερμάτιστος και ανυπόφορα κίτρινος ο Μητσοτάκης
[TheTOC]: Τζανακόπουλος: Ανερμάτιστος και ανυπόφορα κίτρινος ο Μητσοτάκης

[TheTOC]: Τζανακόπουλος: Ανερμάτιστος και ανυπόφορα κίτρινος ο Μητσοτάκης

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της τριήμερης συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, ο κ. Τζανακόπουλος καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ανερμάτιστο λόγο και υπογράμμισε πως ποτέ στο παρελθόν το επίπεδο του κοινοβουλευτικού διαλόγου δεν βρέθηκε σε τόσο χαμηλό επίπεδο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «ο πρωθυπουργός στην ομιλία του ανέπτυξε το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία, με έμφαση στις δυνατότητες που δίνονται στη χώρα μας μετά το τέλος του μνημονιακού καθεστώτος» και πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως στον αντίποδα «ο κ. Μητσοτάκης ήταν απολίτικος, ανερμάτιστος και ανυπόφορα κίτρινος και επέλεξε με προσωπικές αναφορές και επιθέσεις να ρίξει το επίπεδο πιο χαμηλά από ποτέ».

Κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για αλλαγή ατζέντας με παροχές επανέλαβε πως η χώρα μετά τον Αύγουστο βρίσκεται σε διαφορετική αφετηρία «πλέον έχουμε τη δυνατότητα με ταχύτητα να αποκαθιστούμε τις αδικίες των 8 ετών κρίσης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε δε, πως η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή κατέδειξε πως δεν πρόκειται για μια επιλογή των κομμάτων για ακραία πόλωση (ενόψει των εκλογών), αλλά για την επιλογή του κ. Μητσοτάκη «χωρίς πολιτικό βάρος ή ηθική αναστολή, να ρίξει το επίπεδο στα τάρταρα ».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!