Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Ο Τσίπρας άφησε την διαπραγμάτευση για το παιδικό του όνειρο
[TheTOC]: Ο Τσίπρας άφησε την διαπραγμάτευση για το παιδικό του όνειρο

[TheTOC]: Ο Τσίπρας άφησε την διαπραγμάτευση για το παιδικό του όνειρο

Τίποτα κακό δεν θα είχε το ταξίδι του Αλ.Τσίπρα στην Κούβα αν δεν συνδυαζόταν με απουσία από την πραγματικότητα και τα προβλήματα της χώρας εκτιμά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο πρωθυπουργός αφήνει τη διαπραγμάτευση και πηγαίνει στην Κούβα για να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Παιδικά όνειρα είναι αυτά. Δεν αλλάζουν εύκολα. Δεν θα με ένοιαζε αν πήγαινε ο Πρωθυπουργός στην Κούβα ή όπου έπρεπε να αποτίσει φόρο τιμής. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι αυτό συνδυάζεται με απουσία από την πραγματικότητα και τα τρέχοντα προβλήματα της χώρας, τα οποία είναι πλέον πολύ έντονα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ράδιο Παλμός Ρόδος ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Θα φτάσουμε πάλι στο παρά πέντε και θα αρχίσουν οι μεγάλες υποχωρήσεις

«Ζούμε ξανά μέρες που είχαμε ζήσει το 2015. Αντί να έχουν προετοιμαστεί για μια σκληρή διαπραγμάτευση, για τη δεύτερη αξιολόγηση, φθάνουμε τώρα στο πάρα πέντε και θα αρχίσουν οι μεγάλες υποχωρήσεις. Θα χτυπήσουν νταούλια, όχι για να πάμε μπροστά αλλά για να πάμε προς τα πίσω» προειδοποίησε δε.
«Έτσι όμως λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να πάρουν τις αποφάσεις στο σωστό χρόνο και να διαπραγματευτούν το καλύτερο για τη χώρα, φτάνουν στα σχοινιά και τότε δέχονται ακόμη πιο άσχημα χτυπήματα» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!