Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Μ. Κ. Τσαρουχά: Είναι κρίμα να λένε ότι θα με καπελώσει η Νοτοπούλου
[TheTOC]: Μ. Κ. Τσαρουχά: Είναι κρίμα να λένε ότι θα με καπελώσει η Νοτοπούλου

[TheTOC]: Μ. Κ. Τσαρουχά: Είναι κρίμα να λένε ότι θα με καπελώσει η Νοτοπούλου

Για τη «συγκατοίκησή» της στη Θεσσαλονίκη με την 28χρονη επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην πόλη Κατερίνα Νοτοπούλου, μίλησε η υφυπουργός Μακεδονίας θράκης, Μαρία Κόλια Τσαρουχά.

Η κα. Τσαρουχά, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, σημείωσε πως «Με την κυρία Νοτοπούλου γνωριζόμαστε εδώ και λίγο χρονικό διάστημα μέσα από κοινωνικές δράσεις και μέσα από τους άλλους “συντρόφους” του ΣΥΡΙΖΑ και είχαμε επαφή και συζητούσαμε».

«Η κοπέλα το κορίτσι αυτό είναι γνωστή σε μένα από την παρουσία της σε κοινωνικές δράσεις στην περιοχή και είναι κρίμα να λένε ορισμένοι ότι θα καπελωθώ από την ίδια. Μα και οι συνάδελφοι μου στην Αθήνα αισθάνονται ότι τους καπελώνει το Μαξίμου; Δεν είναι σοβαρά αυτά. Η ιδέα προσθέτει, ανήκε στον πρωθυπουργό, που από τον περασμένο Μάιο μου είχε πει: Μαρία να κάνουμε κάτι για την αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης, ένα γραφείο όπου θα έρχονται εκεί οι ξένοι ηγέτες και όχι στην Αθήνα», συνέχισε η υφυπουργός.

«Πιστεύω», κατέληξε, «ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα στη συνεργασία μας με την κ. Νοτοπούλου και τους συνεργάτες της που ήδη έχουμε αρχίσει και μελετάμε τις πρώτες παρεμβάσεις μας».

Σε οτι αφορά την πίεση των δανειστών και την πιθανότητα εκλογών αν δεν κλείσει η διαπραγμάτεση η κ. Κόλια ειπε μεταξύ άλλων οτι οι εκλογές δεν θα προσφέρουν καμια λύση στα προβλήματα. Οι εκλογές ειναι στη φαντασία ορισμένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!