Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Τριπλό όχι της Γεννηματά στον Αλιβιζάτο
[TheTOC]: Τριπλό όχι της Γεννηματά στον Αλιβιζάτο

[TheTOC]: Τριπλό όχι της Γεννηματά στον Αλιβιζάτο

Αρνητική ήταν η Φώφη Γεννηματά ως προς την επιστολή του προέδρου της επιτροπής για τα διαδικαστικά θέματα της εκλογής προέδρου Νίκου Αλιβιζάτου. Ο κ. Αλιβιζάτος πρότεινε αφενός τη συνάντηση όλων των αρχηγών και αφετέρου τόνισε την ανάγκη για αναβολή των εκλογών μετά το πρόβλημα που υπήρξε με την εταιρεία που θα αναλάβει να στήσει το σύστημα διεξαγωγής των εκλογών.

Στην επιστολή της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι η ομάδα των 10 υποψηφίων δεν αποτελεί θεσμοθετημένο όργανο για να μπορεί να πάρει αποφάσεις. Παράλληλα συμπληρώνει πως τυχόν αναβολή της εκλογικής διαδικασίας προκαλεί παράταση της εσωστρέφειας που με τη σειρά της «δημιουργεί κινδύνους».

Ολόκληρη η επιστολή της Γεννηματά:
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χθες το βράδυ, μου προκάλεσε έκπληξη η επιστολή σας, η οποία δυστυχώς πήρε δημοσιότητα. Η δημόσια συζήτηση γύρω από τα διαδικαστικά δεν βοηθάει στην ευόδωση του εγχειρήματος της δημιουργίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Η ορθή ανάγνωση των επιστολών των τριών μεγάλων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας καθώς και οι μέχρι σήμερα συζητήσεις και αποφάσεις σας στην επιτροπή δεν οδηγούν στην τεκμηρίωση μερικών από των προτάσεων σας.
1. Θέμα αναβολής των εκλογών έχει θέσει μόνο η Vodafone που η προσφορά της σε κάθε περίπτωση είναι απαγορευτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!