Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Το τρίπτυχο του Κυριάκου: Δουλειές,επενδύσεις & μείωση φόρων
[TheTOC]: Το τρίπτυχο του Κυριάκου: Δουλειές,επενδύσεις & μείωση φόρων

[TheTOC]: Το τρίπτυχο του Κυριάκου: Δουλειές,επενδύσεις & μείωση φόρων

Περνώντας αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας του από το συναίσθημα στον ρεαλισμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε με ένα διαφορετικό είδος λόγου από αυτό που έχουμε συνηθίσει να ακούμε από τους πολιτικούς αρχηγούς στην ΔΕΘ, να παρουσιάσει τους άξονες του προγράμματος του για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την δημιουργία ενός πραγματικού σύγχρονου και ευρωπαϊκού κράτους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ απέφυγε τις παροχολογίες, δεσμεύτηκε για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και επιχείρησε, μιλώντας σε αρκετές περιπτώσεις σε πρώτο ενικό, να αγγίξει και συνάμα να πείσει τους νέους αλλά και τους κοινωνικά αδύναμους που έχουν πληγεί κυρίως από την οικονομική κρίση.

«Σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω δυνατά. Δώστε μου τη δυνατότητα να οδηγήσω την πατρίδα μας μακριά από τον κακό της εαυτό. Πιστέψτε μαζί μου ότι υπάρχει ένα διαφορετικό μέλλον, ένα καλύτερο μέλλον στο οποίο θα χαιρόμαστε να ζούμε και να δημιουργούμε σε συνθήκες ελευθερίας, ευημερίας και ισονομίας. Κυρίως όμως πιστέψτε στις δικές σας δυνατότητες» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Βασιζόμενος στο τρίπτυχο επενδύσεις, δουλειές και μείωση της υπερφολογήσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως μόνο μέσω των πραγματικών μεταρρυθμίσεων, του εξορθολγισμού του κράτους και της επιχειρηματικότητας μπορεί να έρθει η ανάπτυξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!