Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [TheTOC]: Το 67% των Ρώσων πιστεύουν ότι υπάρχει μία “παγκόσμια κυβέρνηση”
[TheTOC]: Το 67% των Ρώσων πιστεύουν ότι υπάρχει μία “παγκόσμια κυβέρνηση”

[TheTOC]: Το 67% των Ρώσων πιστεύουν ότι υπάρχει μία “παγκόσμια κυβέρνηση”

Τα δύο τρίτα (67%) των ρώσων πολιτών πιστεύουν ότι κυβερνά «μία παγκόσμια κυβέρνηση», ποσοστό αυξημένο κατά 22% σε σχέση με τα δεδομένα του 2014, σύμφωνα με στοιχεία δημοσκόπησης του Ρωσικού Κέντρου Ερευνας της Κοινής Γνώμης (VTsIOM).

Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνθρωποι πιστεύουν στην ύπαρξη μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης», είτε επειδή είδαν σχετικές ειδήσεις στην τηλεόραση, διάβασαν για αυτό ή άκουσαν από γνωστούς τους σε ποσοστό 10%, είτε επειδή πιστεύουν οτι η εξουσία ανήκει σε αυτούς που έχουν χρήματα, ή οτι ο κόσμος κυβερνάται από τους ολιγάρχες επίσης σε ποσοστό 10%, ενώ ένα 7% το εξηγεί λόγω της ύπαρξης ομάδων και οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ. Ενα ποσοστό της τάξης του 33% δυσκολεύτηκε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση.

Στην ερώτηση για τους στόχους της «παγκόσμιας κυβέρνησης», ένα ποσοστό 30% απάντησε οτι πρόκειται για εξουσία και επιρροή, ενώ ένα 16% απάντησε τα χρήματα και τον πλουτισμό. Σύμφωνα με το 6% των ερωτηθέντων, στόχος μπορεί να είναι ο έλεγχος αύξησης του πληθυσμού, τα προσωπικά συμφέροντα και τα οφέλη και η επιθυμία να βλάψουν τη Ρωσία. Επίσης εκείνοι που πιστεύουν οτι η «παγκόσμια κυβέρνηση» μπορεί να αποτελείται από ολιγάρχες, τραπεζίτες και πλούσιους αγγίζουν το 23%, εκπροσώπους της Αμερικής 8%, πολιτικούς και αρχηγούς κρατών 6%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!