Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες στις Πανελλαδικές
[TheTOC]: Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες στις Πανελλαδικές

[TheTOC]: Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες στις Πανελλαδικές

Αύριο Παρασκευή ανακοινώνονται σε όλα τα Λύκεια οι βαθμολογικές επιδόσεις 100.000 και πάνω υποψηφίων για ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Υπήρξε σχετική ενημέρωση στους διευθυντές των Λυκείων ώστε να γνωρίζουν πως οι βαθμολογίες θα παραδοθούν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι βαθμοί θα αναρτηθούν χωρίς τα ονόματα. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν με τον κωδικό ανά χείρας, εάν θέλουν να δουν, άμεσα, τις επιδόσεις τους.
Ο Διευθυντής κάθε Λυκείου μαζί με τους υπόλοιπους καθηγητές, μόλις παραλάβουν τις καταστάσεις θα προβούν στον απαραίτητο έλεγχο. Για όπου τυχόν υπάρξει διαφορά θα υπάρξει άμεση επικοινωνία με το οικείο βαθμολογικό κέντρο και τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης Εφαρμογών του υπ. Παιδείας για να γίνει η σχετική διόρθωση.
Εάν κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, θα χρειαστεί να ζητήσει από τον διευθυντή να του ανακοινώσει τους βαθμούς με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις οι οποίες έχουν τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.
Σήμερα Πέμπτη εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα με τους υποψηφίους να εξετάζονται στα ιταλικά.
Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγάλη αύξηση στις βάσεις των Παιδαγωγικών Σχολών, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη καθοδική πορεία των βάσεων σε Πολυτεχνικές σχολές αλλά και στα περιφερειακά Πανεπιστήμια.

Φωτό: Ευρωκίνηση

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!