Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Με την ελπίδα ότι θα μειώσουμε φόρους- πρωτογενή πλεονάσματα
[TheTOC]: Με την ελπίδα ότι θα μειώσουμε φόρους- πρωτογενή πλεονάσματα

[TheTOC]: Με την ελπίδα ότι θα μειώσουμε φόρους- πρωτογενή πλεονάσματα

Το σχέδιο για μείωση των φόρων το οποίο όμως στηρίζει στην συνθήκη ότι οι δανειστές θα δεχθούν την «ακύρωση» της θεσμοθετημένης δέσμευσης για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ.

Ο αρχηγός της ΝΔ άφησε όλες τις εξαγγελίες του για φοροελαφρύνσεις στις καλές προθέσεις των δανειστών του οποίους θα επιχειρήσει να πείσει.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι οι ευρωπαίοι εταίροι μας έκαναν λάθος που δέχτηκαν την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης να υπερφορολογήσει την μεσαία τάξη και επέμεινε ότι η δική του κυβέρνηση αποκαθιστώντας την αξιοπιστία θα κερδίσει την δημιουργία δημοσιονομικού χώρου.

«Εγώ θα διεκδικήσω και θα πετύχω μείωση των πρωτογενών γιατί θα προτείνω στους εταίρους πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Θα πείσουμε τους εταίρους ότι αυτή είναι μία σωστή στρατηγική» υποστήριξε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγοντας να δεσμευτεί για συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις και τις ρήξεις που μπορεί να επιφέρουν αυτές ακόμα και στο ίδιο του το κόμμα, παρουσίασε ένα γενικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες από το που θα βρει τα χρήματα για να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, τους φορολογικούς συντελεστές ή τι θα περιλαμβάνει η ρήτρα μεταρρυθμίσεων και ανάπτυξης που θα προτείνει στους εταίρους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!