Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 8 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Survivor 2: Η ήττα φέρνει γκρίνια, τρία κορίτσια προς αποχώρηση
[TheTOC]: Survivor 2: Η ήττα φέρνει γκρίνια, τρία κορίτσια προς αποχώρηση

[TheTOC]: Survivor 2: Η ήττα φέρνει γκρίνια, τρία κορίτσια προς αποχώρηση

Στα άκρα έφτααν οι σχέσεις των Μαχητών μετά την ήττα τους από τους Διάσημους ακθώς ετοιμάζονται να αποχωριστούν έναν παίκτη, μάλλον μια παίκτρια.

Φυσικά και δεν είναι πρωτοφανές ότι η επικείμενη αποχώρηση κάποιου σημαίνει και το μεγάλο διχασμό της ομάδας.Αβρότητες, αγάπες λουλούδια και ομαδικό πνεύμα πήγαν περίπατο μόλις κατάλαβαν όλοι ότι υπάρχει στρατηγική, δε φεύγει ο πιο αδύναμος αλλά καμιά φορά και ο πιο δυνατός φτάνει στο μέλλον να μην είναι αντίπαλός τους. Όπως είπε ο Θοδωρής «το παιχνίδι τώρα αρχίζει…

Το ζήτημα είναι πως ο Νίκος, του οποίου ο ρόλος είναι πιο αδύναμος από καθενός, δεν βγήκε στη σέντρα για κάποιο λόγο πολύ περίεργο και αφήνοντας άφωνους και τους συμπαίκτες του, μάλλον λουφάροντας θα προχωρά στο παιχνίδι.

Ο καλύτερος παικτης των Μαχητών ο Ηλίας εκλήθη λόγω ασυλίας να προτείνει κάποιον παίκτη για αποχώρηση. Κι εκείνος, πρότεινε την Μαρίνα,η οποία του επιτέθηκε από την στιγμή του Συμβουλίου.

Ο Κωνσταντίνος, έχοντας κερδίσει την ασυλία πρότεινε την Ντάρια. Ο Νίκος ράστα πάλι την γλύτωσε και οι μαχητές εντελώς αψυχολόγητα βγάζουν δυο πολύ δυνατές παίκτριες στη δοκιμασία αποχώρησης.

Τρίτη υποψήφια η Ροδάνθη και περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάνε μεταξύ τους και οι τρεις. Το παιχνίδι αρχίζει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!