Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Survivor 2: Oι αλλαγές στις ομάδες έφεραν μεγάλες γκρίνιες
[TheTOC]: Survivor 2: Oι αλλαγές στις ομάδες έφεραν μεγάλες γκρίνιες

[TheTOC]: Survivor 2: Oι αλλαγές στις ομάδες έφεραν μεγάλες γκρίνιες

Οι ομάδες φτιάχτηκαν από την αρχή. Στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού με «αρχηγούς» την Κατερίνα Δαλάκα για τους Διάσημους και τον Ηλία Γκότση για τους Μαχητές δημιουργήθηκαν δύο νέες ισάριθμες ομάδες.

Με επιλογές των δύο παικτών οι νέοι Διάσημοι είναι: Kατερίνα, Μελίνα, Βιργινία, Τσίλης, Μουρούτσος, Χάρης και Τσεπάνης

Οι νέοι Μαχητές: Ηλίας, Εύη, Πάνος, Νικόλας, Νάσος, Ντάρια και Ροδάνθη.

Οι αντιδράσεις ανάμικτες αφού κάποιοι παίκτες το πήραν λίγο πιο βαριά όπως η Μελίνα που έκλαιγε ενώ κάποιοι άλλοι όπως ο Νάσος μάλλον θετικά.

Την επόμενη μέρα και οι δυο νέες ομάδες εμφανίστηκαν αποφασισμένες για να πάρουν τη νίκη που οδήγησε στο έπαθλο Άνεσης και σε ένα ταξίδι με ιδιωτικό αεροσκάφος, με φαγητό, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και μία βόλτα με αεροστάτο στην Ανατολή του ηλίου.

Ο πρώτος αγώνας με τις νέες ομάδες βρήκε νικητές τους Μαχητές με 10-3 και δημιούργησε προβληματισμό και στις δύο ομάδες, αφού πολλοί θεώρησαν ότι κάποιοι έδειξαν ένα νέο πρόσωπο.

Η Μελίνα από τους Μαχητές κατέληξε στους Διάσημους και την αντίστροφη πορεία έκανε η Εύη Σαλταφερίδου. Eπίσης άλλαξαν οι ομάδες ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τον Χάρη Γιακουμάτο ενώ από τους Μαχητές πήγε στους Διάσημους η Βιργινία και ο Κωνσταντίνος.

Δεν άλλαξαν ομάδα οι Πάνος, Νικόλας Αγόρου, Ροδάνθη και Ντάρια που παρέμειναν στους Μαχητές και οι Μουρούτσος, Τσίλης που έμειναν στους Διάσημους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!