Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Στον Πιτέλα ο Κουρουμπλής για να…τελειώσει την λιτότητα
[TheTOC]: Στον Πιτέλα ο Κουρουμπλής για να…τελειώσει την λιτότητα

[TheTOC]: Στον Πιτέλα ο Κουρουμπλής για να…τελειώσει την λιτότητα

«Πραγματικό φίλο της Ελλάδας» χαρακτήρισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, τον επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωπαϊκών Σοσιαλιστικών Κομμάτων Τζιάνι Πιτέλα, με τον οποίον συναντήθηκε στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την απόφαση του κ. Πιτέλα να διεκδικήσει την προεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε δηλώσεις του στο euractiv.gr ανέφερε ότι «ήταν μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση διότι πρέπει να αποφευχθεί ένα μονοπώλιο της ευρωπαϊκής δεξιάς στα κορυφαία θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Με μια εκλογή Πιτέλα στην Προεδρία της Ευρωβουλής, ενός πραγματικού φίλου της Ελλάδας που στάθηκε δίπλα μας τόσο στην οικονομική κρίση όσο και στο προσφυγικό, η λιτότητα θα έρθει πιο κοντά στο τέλος της», είπε ο υπουργός Ναυτιλίας, συνδέοντας ευθέως την προσωπικότητα του Τζιάνι Πιτέλα και τη θέση του προέδρου της Ευρωβουλής με την επίλυση της ελληνικής οικονομικής κρίσης.

Ο πρόεδρος της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών βουλευτών απάντησε στον κ. Κουρουμπλή ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, και μάλιστα ειδικά στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εν όψει του Eurogroup.

Ο Τζιάνι Πιτέλα επανέλαβε την πάγια θέση του ότι χρειάζεται να ληφθούν αμέσως μέτρα για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους, ώστε να «πάρει ανάσα η ελληνική οικονομία».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!