Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Στο «κόκκινο» η πολιτική πόλωση με προσωπικές επιθέσεις
[TheTOC]: Στο «κόκκινο» η πολιτική πόλωση με προσωπικές επιθέσεις

[TheTOC]: Στο «κόκκινο» η πολιτική πόλωση με προσωπικές επιθέσεις

Τρεις εβδομάδες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές και ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης. Το κλίμα της σύγκρουσης έχει έντονο άρωμα εθνικών εκλογών καθώς το αποτέλεσμα της 26ηςΜαΐου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις πολιτικές εξελίξεις που θα υπάρξουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όλες οι δημοσκοπήσεις κλείνουν προς το μέρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, με το Μαξίμου να επιχειρεί να παίξει το τελευταίο του χαρτί για να μειώσει τη διαφορά μέσω των προεκλογικών παροχών. Η προεκλογική αναμέτρηση έχει πάρει πλέον χαρακτήρα μονομαχίας δύο προσώπων. Του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ή αλλιώς δύο διαφορετικών κόσμων, όπως και οι ίδιοι συνομολογούν.

Οι μεταξύ τους επιθέσεις είναι προσωπικές κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στην ομιλία του πρωθυπουργού στα Χανιά που έβαλε αρκετές φορές στο στόχαστρο τον Πρόεδρο της ΝΔ. «Υπόσχεται να σαρώσει τα κοινωνικά επιδόματα και του ξέφυγε ότι θέλει να καταργήσει και το δώρο των Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα χαρακτηρίσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ακραία νεοφιλελεύθερο» και «τιμητή των ΑΜΕΑ» με αφορμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. «Επειδή περισσεύει η υποκρισία, την ίδια στιγμή που υποστηρίζει ένα ακραίο αντικοινωνικό πρόγραμμα, εμφανίζεται και ως ο τιμητής των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!