Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Στο κίνητρο «ψάχνουν» τους δράστες της εκτέλεσης στον Γέρακα
[TheTOC]: Στο κίνητρο «ψάχνουν» τους δράστες της εκτέλεσης στον Γέρακα

[TheTOC]: Στο κίνητρο «ψάχνουν» τους δράστες της εκτέλεσης στον Γέρακα

Τις τηλεφωνικές επαφές του 59χρονου Μανούσου Ριτζάκη και ενδεχόμενες απειλές που είχε δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξετάζουν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα που είδαν ή μίλησαν τελευταίοι με το θύμα και άλλα που θα μπορούσαν να είχαν κίνητρο να τον δολοφονήσουν. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής με την ελπίδα να εντοπίσουν αξιοποιήσιμο, που θα απεικονίζει τον δράστη πριν ή μετά την δολοφονία.

Από το βίντεο του καταστήματος, που ψώνιζε το θύμα, οι αστυνομικοί τον βλέπουν να μπαίνει σε αυτό και λίγο αργότερα να βγαίνει με τα ψώνια στα χέρια, ωστόσο η «στόχευση» των καμερών δεν δείχνουν προς το παρόν το σημείο της άγριας δολοφονίας. Χθες στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής, κατέθεσαν η σύζυγος και η κόρη του θύματος, με σκοπό να ανασύρουν από την μνήμη τους περιστατικά και λεπτομέρειες πίσω από τα οποία θα μπορούσε να κρύβεται κίνητρο για την εξόντωση του δικού τους ανθρώπου.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν τα ενδεχόμενα των προσωπικών διαφορών, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και αυτό της αντεκδίκησης, ενώ δεν αποκλείουν να πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποίησε όπλο με σιγαστήρα (!).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!