Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Στα 6 δισ. ευρώ το κόστος των εξαγγελιών Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
[TheTOC]: Στα 6 δισ. ευρώ το κόστος των εξαγγελιών Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

[TheTOC]: Στα 6 δισ. ευρώ το κόστος των εξαγγελιών Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Στα 6 δις. ευρώ ανέρχεται το δημοσιονομικό κόστος των μέτρων που εξήγγειλε από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην κοστολόγηση των μέτρων, προχωρά ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ναυτεμπορική.

Ο κ. Πέτσας, υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε βάθος 4ετίας ενώ συμπληρώνει ότι κατά τον πρώτο χρόνο υλοποίησης του προγράμματος η Νέα Δημοκρατία θα σεβαστεί τον δημοσιονομικό στόχο του 3,5% ενώ στη συνέχεια: «θα θέσει στους εταίρους το θέμα του δημοσιονομικού στόχου».

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, η εξαγγελία της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών –η οποία έχει δημοσιονομικό κόστος 2 δις. ευρώ- θα υλοποιηθεί σε βάθος 4ετίας. Για τον ΕΝΦΙΑ υποστηρίζει ότι η πρόταση για απόδοση των εσόδων στην τοπική αυτοδιοίκηση θα συνοδευτεί από έναν εξισορροπητικό μηχανισμό ώστε να μην αδικηθούν οι ελλειμματικοί δήμοι ενώ αρνείται ότι η πρόταση ισοδυναμεί με κατάργηση του συμπληρωματικού φόρου στα ακίνητα.

Φωτό: Ευρωκίνηση

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!