Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Σκουρλέτης: Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε αρνητικές εξελίξεις
[TheTOC]: Σκουρλέτης: Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε αρνητικές εξελίξεις

[TheTOC]: Σκουρλέτης: Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε αρνητικές εξελίξεις

Το “χαρτί” των εκλογών επιστράτευσε άλλο ένας υπουργός της κυβέρνησης, μπροστά στο αδιέξοδο με τους θεσμούς.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε αρχικά πως το ενδεχόμενο εκλογών “δεν αποτελεί μια επιλογή πάνω στο τραπέζι”.”Εγώ δεν βλέπω εκλογές, είναι άκαιρη συζήτηση”, είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να ασκηθούν πιέσεις στην κυβέρνηση για την υπογραφή 4ου μνημονίου, απάντησε: “Αν υπάρξει τέτοιου είδους πίεση, φοβάμαι πολύ ότι τότε ενσυνείδητα όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, τουλάχιστον από την άλλη πλευρά, αποφασίζουν ότι μπαίνουμε πια σε νέο περίοδο αστάθειας πολιτικής αλλά και οικονομικής”.

Ο Υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε -μιλώντας στον Alpha- πως “αν πέσει πάνω στο τραπέζι πρόταση επιβολής νέων μέτρων, δεν βλέπω τρόπους να την αποδεχτούν αυτή την κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχτεί η κυβέρνηση καμία πρόταση που θα πέσει από το κεφάλι οποιουδήποτε αξιωματούχου”.

Πάντως ο κ. Σκουρλέτης εμφανίστηκε σχετικά αισιόδοξος με την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων: “έχουμε περισσότερες προϋποθέσεις από ό,τι τα τελευταία χρόνια για μια καλύτερη κατάληξη και σε σχέση με το χρέος και σε σχέση με τα υπόλοιπα”, σημείωσε χαρακτηριστικά, χωρίς να αποκλείσει όμως και μια αρνητική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!