Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: ΣΥΡΙΖΑ Χανίων:Να αποσύρει ο Καμμένος την αγωγή στον Πετρουλάκη
[TheTOC]: ΣΥΡΙΖΑ Χανίων:Να αποσύρει ο Καμμένος την αγωγή στον Πετρουλάκη

[TheTOC]: ΣΥΡΙΖΑ Χανίων:Να αποσύρει ο Καμμένος την αγωγή στον Πετρουλάκη

Ο κεντρικός ΣΥΡΙΖΑ και τα κυβερνητικά στελέχη αντιμετώπισαν με αμηχανία την αγωγή Καμμένου κατά του σκιτσογράφου- δημοσιογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη .

Οχι όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων που καλεί με ανακοίνωσή του «τον κ. Καμμένο να αποσύρει την αγωγή και να αφήσει την πένα και το σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη να κριθούν από τους αναγνώστες και μόνο».

Και υπογραμμίζει: Στην πολιτική κριτική όμως η απάντηση οφείλει να είναι εξόχως πολιτική. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πάρει τη μορφή δικαστικής διαμάχης, ούτε μπορεί να στοχεύει στην εξόντωση του δημοσιογράφου

Ολόκληρη η ανακοίνωση

“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ υπερασπίζεται τον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη στη δικαστική δίωξη που αντιμετωπίζει από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο” αναφέρει ανακοίνωση της ΝΕ Χανίων η οποία συνεχίζει ως εξής:

“Η δημοσιογραφική κριτική, όσο ακραία και οξεία και αν είναι, παραμένει αναφαίρετο δικαίωμα κάθε δημοσιογράφου, κάθε εντύπου, κάθε μέσου.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εδώ και μια διετία δέχεται μια ανελέητη ενορχηστρωμένη επίθεση από όλο το μιντιακό κατεστημένο. Η κριτική είναι άλλοτε δίκαιη, άλλοτε άδικη και υπερβολική, μερικές φορές και ανοίκεια. Στην πολιτική κριτική όμως η απάντηση οφείλει να είναι εξόχως πολιτική. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πάρει τη μορφή δικαστικής διαμάχης, ούτε μπορεί να στοχεύει στην εξόντωση του δημοσιογράφου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!