Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 19 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Σιωπηρή παράταση μετά το αλαλούμ για τα ανασφάλιστα οχήματα
[TheTOC]: Σιωπηρή παράταση μετά το αλαλούμ για τα ανασφάλιστα οχήματα

[TheTOC]: Σιωπηρή παράταση μετά το αλαλούμ για τα ανασφάλιστα οχήματα

Η προθεσμία για τη δήλωση των ανασφάλιστων οχημάτων χωρίς το ειδικό πρόστιμο των 100-250 ευρώ έληξε. Άγνωστες, ωστόσο, παραμένουν οι βουλές των συναρμόδιων υπουργείων Οικονομικών και Μεταφορών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις, η νέα ηλεκτρονική διασταύρωση για τον εντοπισμό όσων οχημάτων εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανασφάλιστα παρά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα αλλά και τις συνεχείς προειδοποιήσεις, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν από το φθινόπωρο.

Επιβεβαίωση αυτών των πληροφοριών σημαίνει ότι οι οδηγοί που εξακολουθούν να έχουν ανασφάλιστα οχήματα, θα έχουν στη διάθεσή τους ακόμη περισσότερο χρόνο είτε να ασφαλίσουν τα οχήματά τους, είτε να τα θέσουν σε ακινησία.

Η καθυστέρηση δεν οφείλεται φυσικά στην μεγαλοθυμία του ελληνικού Δημοσίου αλλά στην πλήρη αδυναμία του να αντιμετωπίσει ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα. Ούτε οι πληροφορίες για τα κλεμμένα οχήματα έφτασαν στο υπουργείο Οικονομικών ούτε αποσαφηνίστηκε το πώς θα λύσει το πρόβλημά του ο οδηγός που πούλησε το αυτοκίνητό του προ ετών χωρίς όμως ο αγοραστής να ενημερώσει τις αρχές για τη μεταβίβαση. Το… δυστύχημα δεν σταματάει εδώ.

Εκτός από τη διασταύρωση για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων, ουσιαστικά θα την γλιτώσουν –τουλάχιστον προς το παρόν- τόσο αυτοί που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ όσο και αυτοί που άφηναν απλήρωτα τα τέλη κυκλοφορίας επί σειρά ετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!