Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Συλλαλητήριο για την Πρωτομαγιά: Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα
[TheTOC]: Συλλαλητήριο για την Πρωτομαγιά: Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

[TheTOC]: Συλλαλητήριο για την Πρωτομαγιά: Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Συγκεντρώσεις και συλλαλητήριο για την Πρωτομαγιά έχουν προγραμματιστεί στην Αθήνα.

Οι προσυγκεντρώσεις των συνδικάτων και των μαζικών φορέων για την απεργιακή διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, στις 10 π.μ., θα γίνουν όλες στις 9.30 π.μ. στα εξής σημεία:

Πλατεία Κάνιγγος: Σωματεία και επιτροπές αγώνα από τους κλάδους Οικοδόμων, Ηλεκτρολόγων, Ξύλου, Τροφίμων – Ποτών, Τύπου – Χάρτου, Μετάλλου, Φαρμάκου, Ενέργειας, Ιματισμού, Εμπορίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Καθαριστών-ριών, Μεταφορών, Σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ.

Ομόνοια: Συνδικάτα Επισιτισμού – Τουρισμού, Τηλεπικοινωνιών, Χρηματοπιστωτικού, Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Καλλιτεχνών, ΜΜΕ, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς της Α’ Αθήνας και του Γαλατσίου, της Δυτικής Αθήνας, του Βόρειου Τομέα, των Μεσογείων, καθώς και σύλλογοι Συνταξιούχων, Φοιτητικοί και Σπουδαστικοί σύλλογοι.

Μετρό «Ευαγγελισμός»: Σωματεία και επιτροπές αγώνα από τον κλάδο της Υγείας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς της Ανατολικού Αθήνας

Στύλοι Ολυμπίου Διός: Σωματεία και επιτροπές αγώνα των ΟΤΑ και της Δημόσιας Διοίκησης, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς της Νότιας Αθήνας

Ταχυδρομείο Συντάγματος: Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!