Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Το συγκινητικό μήνυμα των ΓΧΣ για τη Λίλιαν, τη γυναίκα που νίκησε το AIDS
[TheTOC]: Το συγκινητικό μήνυμα των ΓΧΣ για τη Λίλιαν, τη γυναίκα που νίκησε το AIDS

[TheTOC]: Το συγκινητικό μήνυμα των ΓΧΣ για τη Λίλιαν, τη γυναίκα που νίκησε το AIDS

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έχουν ανεβάσει ένα ποστ στο facebook, μέσα από το οποίο ζητούν τη βοήθειά μας. Για να μας ευαισθητοποιήσουν έχουν χρησιμοποιήσει ένα απόσπασμα της εκπομπής World Party όπου ο Σάκης Tανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης μας μετέφεραν στην Κένυα και κατέγραψαν την ιστορία της Λίλιαν. Της κοπέλας που παρόλο που ήταν φορέας HIV έδωσε μάχη για να καταφέρει να γεννηθεί το παιδί της υγιές χωρίς την ασθένεια που μαστίζει τα 3/5 της Αφρικής.

Αυτό είναι το ποστ που είχε ανεβάσει ο Γιώργος Μαυρίδης πριν από 5 μήνες.

Ιστορίες σαν της Λίλιαν υπάρχουν εκατομμύρια στην μαύρη ήπειρο και οι “Γιατροί χωρίς Σύνορα” είναι εκεί για να δώσουν την βοήθεια σε όποιον τους την ζητήσει.

Το μήνυμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα:

«Αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση ή το ίντερνετ δεν συμβαίνουν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν αλλά είναι πραγματικότητα. Πριν έρθουμε στην Κένυα, είχαμε στο μυαλό μας εικόνες ακόμη πιο δύσκολες. Είδαμε όμως στην πράξη ότι υπάρχει αποτέλεσμα όταν κάποιος προσπαθεί. Κι εδώ προσπαθούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα. Σε μια άλλη περίπτωση αυτός που προσπαθεί μπορεί να είμαι εγώ και εσείς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!